Produk Panganyarna

Ieu mangrupikeun produk on-line pangénggalna kalayan fungsi lengkep sareng jaminan kualitas

Tentang Kami

Meari Technology ngagaduhan garis lengkep produk pidéo panjagaan sipil, kalebet kaméra jero rohangan, kaméra Pan & Dengdekkeun jero rohangan, kaméra tetep di luar, pan & kaméra miring, Baby monitor, kaméra anu dioperasikeun ku batré, bel panto pinter, kaméra lampu sorot, sareng modul kaméra anu cocog pikeun garasi …….

Industri Pelayanan

Meari Technology diadegkeun dina 2017, fokus pisan kana pamekaran kaméra kaamanan smarthome; Meari Nyayogikeun kaméra anu langkung aman sareng langkung palinter ka konsumén ti sakumna dunya kalayan inovasi sareng kreasi.

  • 2021 global aiot developer ecology white paper

    2021 kertas aiologi global pamekar aiot global

    Tanggal 29 Désémber 2020, Wang Fan, wakil Présidén Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, diajak ngiringan kana Konperénsi Pengembang Téknologi Global Hard (Hangzhou). Dina konperénsi éta, Tuya Smart sareng Gartner babarengan ngaleupaskeun "2021 Global AIoT Developer Ecological White Paper", Meari Technolog ogé mangrupikeun saksi sajarah pikeun pamekaran AIoT; Dina 2021, industri AIoT bakal tetep ngajaga tren pangembangan anu gancang. MEARI, salaku salah sahiji mitra strategis T ...

  • Top ten new products of China Security

    Sapuluh produk énggal Kaamanan Cina

    Tanggal 7 Januari 2021, ku uleman Asosiasi Kaamanan Cina sareng Asosiasi Kaamanan Shenzhen, Wang Fan, wakil presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, ngahadiran Pésta Musim Semi Kaamanan Nasional 2021 sareng kéngingkeun "Top Ten Produk Kaamanan Anyar di Cina dina taun 2020 ”. Meunang penghargaan produk anyar ieu ogé sacara lengkep ngabuktikeun negeskeun sareng dorongan pamekaran sareng inovasi Meari; Hangzhou Meari Technology, salaku jalma anyar dina kaamanan sipil, bakal teras nandur modal dina ...

  • Mr. Chen Wenjun, the Deputy Distirct Head of Binjiang and Administrative Committee of Gaoxin Area Visit Meari Company

    Bapak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct of Binjiang sareng Komite Administratif Daérah Gaoxin Didatangan Perusahaan Meari

    Bapak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct Binjiang sareng Komite Administratif Daérah Gaoxin ngadatangan Meari Company kanggo terang inpormasi dasarna sareng pamekaran dina 4, Dec. 2020. CEO Meari Yuan Haizhong, General Manager Ying Hongli, Wakil General Manager Wang Fan, Jin Wei, Qin Chao sareng Gong Junjie nampi Tuan Chen. Mr. Chen nganjang ka Aula Tampilan Produk Meari pikeun terang langkung seueur ngeunaan produk Meari, mitra sareng kapasitas kalapa sareng sajabana. Anjeunna nunjukkeun apresiasi ngeunaan téknologi Meari ...

qq
  • Kaméra Bullet luar

    Ngajaga di luar imah anjeun

  • Kaméra Lampu Sorangan

    Méré lampu anjeun kalayan aman

  • Kaméra bel panto

    Ngirining sareng Pengunjung anjeun

  • Stasion Basis

    Bangun kit kaméra anjeun sareng aktipkeun operasi gratis kawat

  • Jero kaméra tetep

    Awak langsing intergrated sareng smarthome anjeun

  • Indoor Pan & Kaméra Dengdekkeun

    Tingali ngurilingan jero imah anjeun

  • Orok Kaméra

    Maénkeun sareng orok anjeun

  • Kaméra Batré

    Instalasi fléksibel sareng saderhana Bawa kapercayaan anjeun