Perkawis MEARI

Meari Technology ngagaduhan garis lengkep produk pidéo panjagaan sipil, kalebet kaméra jero rohangan, kaméra Pan & Dengdekkeun jero rohangan, kaméra tetep di luar, pan & kaméra miring, Baby monitor, kaméra anu dioperasikeun ku batré, bel panto pinter, kaméra lampu sorot, sareng modul kaméra anu cocog pikeun garasi, susukan ingon-ingon jsb. Ayeuna, produk Meari dijual di puluhan nagara di sakumna dunya, kalebet Éropa, Amérika Kalér sareng Australia. Produk Meari sayogi di toko ranté ritel sapertos Walmart, Bestbuy sareng Kingfisher sapanjang Éropa sareng Amérika Serikat. 

Meari Technology tiasa nyayogikeun jasa solusi panjagaan video Hiji-stop, Usaha Utama kami nyaéta OEM & ODM. Perusahaan ngagaduhan tim R&D kumplit pikeun kaméra panjagaan, kalebet desain antarbeungeut grafis, desain industri, desain struktural, desain perangkat keras, parangkat lunak anu dipasang, APP sareng sérver. Wates kerjasama tiasa diartikeun sacara fleksibel sesuai sareng kabutuhan konsumén, sareng masalah tamu tiasa direngsekeun gancang sareng éfisién. Langkung ti 60% padamel perusahaan ti R&D, Kaseueuran anggota konci ngagaduhan langkung ti 15 taun damel pangalaman dina industri kaamanan sareng panjagaan. Meari bertekad pikeun nyayogikeun produk inovatif, jasa sareng solusi anu minuhan sarat produk anu beuki nungtut konsumén sareng ngaleuwihan ekspektasi konsumén.