Pélor 2S

1080P Kaméra WIF Luar

Pedaran pondok:

Fitur Key

◆ FHD 1080P IP Kaméra

◆ Sensor Gerak, Tanda Instan & Akurat

◆ Ngadukung audio dua arah

◆ Ngarojong panyimpenan kartu SD mikro (max 128 GB)

◆ Ngarojong alat mobile sistem Android / iOS, ngawaskeun real-time jauh

◆ jarak IR Max 10m

◆ Ngarojong Amazon Alexa


Detil Produk

Tanda Produk

Kaméra outdoor nirkabel nirkabel WiFi, Bullet 2S, resolusi luhur definisi 1080P, ngadukung rékaman kontinyu 24H, ngarékam acara; outdoor IP65 tahan lebu sareng tingkat tahan cai; ngadukung audio dua arah, deteksi gerak AI; Sambungan WiFi 2.4GHz, ngadukung kartu Micro SD, kapasitas maksimal tiasa ngahontal 128GB, ngadukung panyimpenan awan, panyimpenan NVR; ngadukung unduhan aplikasi Android sareng iPhone; ngadukung kode QR, sambungan mode AP; produkna utamina diwangun ku PC / ABS, prosés na saé, patch SMD ketat ngatur tingkat hasil, bédana warna tina cetakan penampilan sareng prosés produksi Lapisan kontrol, rakitan lensa sadayana dilaksanakeun dina debu -bengkel gratis; adegan pamakeanana ogé dirobihkeun, sareng tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar rohangan; kami parantos kéngingkeun CE, FCC, Rosh sareng sertifikasi sanés; pangropéa gratis dina sataun.

Kaméra

Sénsor gambar 1 / 2.9 "2Megapixel CMOS
Piksel anu épéktip 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min katerangan Warna 0,01Lux@F1.2
Hideung / Bodas 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi dugi ka 10m
Beurang / Peuting Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lénsa 4.0mm @ F2.0, 110 °

Pidéo & Audio

Komprési H.264
Laju bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input audio / output Bulit-in mic / spéker

Jaringan

Pemicu alarm Detéksi gerak calakan
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Protokol panganteur Wasta
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telepon sélulér anu dirojong iOS 8 atanapi engké, Android 4.2 atanapi engké
Kaamanan Auténtikasi pangguna, énkripsi parangkat lunak

Umum

Suhu operasi -20 ° C nepi ka 50 ° C
Sasayogian tanaga DC 12V / 1A
Nyalindungan panyalindungan IP65
Panyimpenan Kartu SD (Max.128G), gudang awan, NVR
Diménsi Φ79 × 132mm
Beurat bersih 151.9g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK