Hiber 4S

2Kaméra Kaamanan Floodlight outdoorMapapixel

Pedaran pondok:

Fitur Key

◆ 1 / 2.9 "2Mega piksel CMOS

◆ PIR sareng zona deteksi opsional

◆ Ngadukung omongan dua arah

◆ Ngarojong panyimpenan kartu SD mikro (max 128 GB)

◆ Ngarojong sistem Android / iOS, ngawaskeun real-time jauh

◆ Kacaangan disaluyukeun ku APP

◆ Kontrol cahaya ku deteksi / jadwal manual / PIR

◆ IP65


Detil Produk

Tanda Produk

Kaméra lampu nirkabel nirkabel WiFi Smart, Flight 4S, 1080P resolusi luhur-definisi, ngadukung 24H rekaman kontinyu, rékaman acara; 2600Lum cahaya hérang, dukungan aktip jarak jauh nyetél lampu, setting waktos, lampu seting pamandangan, sababaraha cara pikeun ngendalikeun cahaya; ngadukung setelan alarm sirineu, volume alarm anu tiasa diatur; outdoor IP65 tahan lebu sareng tingkat tahan cai; ngadukung audio dua arah, PIR + gerak deteksi mékanisme alarem pemicu dua; Sambungan WiFi 2.4GHz, ngadukung kartu Micro SD, kapasitas maksimal tiasa ngahontal 128GB, ngadukung panyimpenan awan, panyimpenan NVR; ngadukung unduhan aplikasi Android sareng iPhone; ngadukung kode QR, sambungan mode AP; produkna utamina diwangun ku PC + logam, prosés na saé, patch SMD mastikeun ngawasa tingkat ngahasilkeun, bédana warna tina cetakan penampilan sareng prosés produksi Lapisan kontrol, rakitan lensa sadayana dilaksanakeun dina debu -bengkel gratis; adegan pamakeanana ogé dirobihkeun, sareng tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar rohangan; kami parantos kéngingkeun CE, FCC, Rosh sareng sertifikasi sanés; pangropéa gratis dina sataun.

Kaméra

Sénsor gambar 1 / 2.9 "2Mega CMOS
Piksel anu épéktip 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min katerangan Warna 0,01Lux@F1.2
Hideung / Bodas 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi dugi ka 15m
Beurang / Peuting Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lénsa 2.8mm@F2.0, 130 °

Pidéo & Audio

Komprési H.264
Laju bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input audio / output Bulit-in mic / spéker
Alarm sirineu 110dB

Jaringan

Pemicu alarm Deteksi manusa
Protokol Komunikasi TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS, RTSP
Protokol panganteur Wasta
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telepon sélulér anu dirojong iOS 8 atanapi engké, Android 4.2 atanapi engké
Kaamanan Auténtikasi pangguna, énkripsi parangkat lunak

Lampu

Kakuatan lampu 13Wx2
Suhu warna 6000K
Pencahayaan 2600lm max (tiasa diatur)
Kadali lampu Deteksi / jadwal Manual / PIR  
Jangkauan Deteksi PIR 10m
Sudut PIR 120 °

Umum

Suhu operasi -20 ° C nepi ka 50 ° C
Sasayogian tanaga AC 100V ~ 240V
Kakuatan total 30W maks
Instalasi Pamasangan Tembok
Panyimpenan Kartu SD (Max.128G), Panyimpenan awan, NVR
Peunteun IP IP65
Diménsi  
Beurat bersih  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami