Bapak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct Binjiang sareng Komite Administratif Daérah Gaoxin ngadatangan Perusahaan Meari pikeun terang inpormasi dasarna sareng pamekaran dina 4th , Dec. 2020. CEO Meari Yuan Haizhong, General Manager Ying Hongli, Wakil General Manager Wang Fan, Jin Wei, Qin Chao sareng Gong jie nampi Mr. Chen. 

Mr. Chen ngadatangan Aula Tampilan Produk Meari pikeun terang langkung seueur ngeunaan produk Meari, mitra sareng kapasitas kalapa sareng sajabana. Anjeunna nunjukkeun apresiasi ngeunaan panilitian sareng pamekaran téknologi Meari. Dina waktos anu sami, CEO Meari ngadamel perkenalan lengkep.

Mr. Chen Wenjun nyarios, "Meari tiasa néwak waktos anu berharga ieu pikeun nguatkeun téknologi produk bumi pinter, ngagancangkeun penyuluhan industri sareng ngamajukeun kamampuan kalapa komprehensif Meari"

Mr. Yuan Haizhong ngahargaan saran Mr. Chen sareng ngabagi yén Meari bakal tetep ngusahakeun studi téknologi, ngahijikeun sumber daya anu aya hubungan sareng ngembangkeun sareng ranté produk domestik.

Tuan Chen Wenjun, ngadamel poto sareng tim Meari.


Pos waktos: Dec-22-2020