Tanggal 7 Januari 2021, ku uleman Asosiasi Kaamanan Cina sareng Asosiasi Kaamanan Shenzhen, Wang Fan, wakil presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, ngahadiran Pésta Musim Semi Kaamanan Nasional 2021 sareng kéngingkeun "Top Ten Produk Kaamanan Anyar di Cina dina taun 2020 ”.

Meunang penghargaan produk anyar ieu ogé sacara lengkep ngabuktikeun negeskeun sareng dorongan pamekaran sareng inovasi Meari; Hangzhou Meari Technology, salaku jalma anyar dina kaamanan sipil, bakal teras nandur modal dina panilitian sareng pamekaran, terus ngabaru produk, sareng terus ngalayanan konsumén global.

212


Pos waktos: Jan-18-2021