Snap 20S

1080P Kaméra Batré Rechargeable IP Kaméra Rét

Pedaran pondok:

Fitur Key

◆ 100% Gratis Kawat

◆ Kaméra IP FHD1080P

◆ Batré Li rechargeable 9000mAh

◆ PIR kalayan deteksi awak manusa AI

◆ Ngadukung audio dua arah (satengah duplux)

◆ Ngarojong panyimpenan kartu SD mikro (max 128 GB)

◆ Ngarojong alat mobile sistem Android / iOS, ngawaskeun real-time jauh

◆ ningkatna témbok

◆ IP65


Detil Produk

Tanda Produk

Kaméra batré nirkabel nirkabel WiFi nirkabel, Snap 20S, 1080P resolusi luhur-definisi, ngadukung acara rékaman; outdoor IP65 tahan lebu sareng tingkat tahan cai; ngadukung audio dua arah, AI-awak awak deteksi; Sambungan WiFi 2.4GHz, ngadukung kartu Micro SD, kapasitas maksimum tiasa ngahontal 128GB, ngadukung panyimpenan awan; ngadukung unduhan aplikasi Android sareng iPhone; ngadukung kode QR, sambungan mode AP; produkna utamina diwangun ku PC / ABS, prosés na saé, patch SMD ketat ngatur tingkat hasil, bédana warna tina cetakan penampilan sareng prosés produksi Lapisan kontrol, rakitan lensa sadayana dilaksanakeun dina debu -bengkel gratis; adegan pamakeanana ogé dirobihkeun, sareng tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar rohangan; kami parantos kéngingkeun CE, FCC, Rosh sareng sertifikasi sanés; pangropéa gratis dina sataun.

Kaméra

Sénsor gambar 1 / 2.9 "2Megapixel CMOS
Piksel épéktip 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min katerangan Warna 0,01Lux@F1.2
Hideung / Bodas 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi dugi ka 10m
Beurang / Peuting Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lénsa 3.2mm@F2.0, 130 °

Pidéo & Audio

Komprési H.264
Laju bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input audio / output Bulit-in Mic / Speaker

Jaringan

Pemicu alarm Deteksi manusa calakan
Protokol Komunikasi TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS
Protokol panganteur Wasta
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telepon sélulér anu dirojong iOS 8 atanapi engké, Android 4.2 atanapi engké
Kaamanan Auténtikasi pangguna, énkripsi parangkat lunak

Batré & Pir

Batré 9600mAh accu Li rechargeable
Konsumsi sayaga 600μA
Konsumsi pagawéan 300mA (IR LED pareum)
Waktos sayaga 10 bulan
Waktos damel 3 bulan (10 kali hudang unggal dinten)
Deteksi Pir 9m Max, 120 °

Umum

Suhu operasi -20 ° C nepi ka 50 ° C
Sasayogian tanaga DC 5V / 1A
Aksésoris Pilihan Panel surya 5W
Peunteun IP IP65
Panyimpenan Kartu SD (Max.128G), panyimpenan awan
Diménsi 58 x 67 x 127mm (kalebet kurung)
Beurat bersih  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami