Laju 4S

1080P P / T WiFi IP Kaamanan Kaméra

Pedaran pondok:

Fitur Key

◆ FHD 1080P IP kaméra

◆ Ngarojong Asisten Echo / Google

◆ Motion sensor, gera instan & akurat

◆ Ngadukung audio dua arah

◆ Ngarojong panyimpenan kartu SD mikro (max 128 GB)

◆ Ngarojong alat mobile sistem Android / iOS, ngawaskeun real-time jauh

◆ Saringan awak-manusa

◆ Ngalacak otomatis

◆ Panci / Dengdekkeun

◆ jarak IR maks 10m


Detil Produk

Tanda Produk

Smart WiFi nirkabel Pan Indoor Pan & Dengdekkeun, Speed ​​4S, 1080P resolusi luhur-definisi, ngadukung 24H rekaman kontinyu, rékaman acara; Pan / Dengdekkeun; ngadukung audio dua arah, deteksi gerak AI; Sambungan WiFi 2.4GHz, ngadukung kartu Micro SD, kapasitas maksimal tiasa ngahontal 128GB, ngadukung panyimpenan awan, panyimpenan NVR; ngadukung unduhan aplikasi Android sareng iPhone; ngadukung kode QR, sambungan mode AP; produkna utamina diwangun ku PC / ABS, prosés na saé, patch SMD ketat ngatur tingkat hasil, bédana warna tina cetakan penampilan sareng prosés produksi Lapisan kontrol, rakitan lensa sadayana dilaksanakeun dina debu -bengkel gratis; adegan pamakeanana ogé dirobihkeun, sareng tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar rohangan; kami parantos kéngingkeun CE, FCC, Rosh sareng sertifikasi sanés; pangropéa gratis dina sataun.

Kaméra

Sénsor gambar 1 / 2.9 "2Megapixel CMOS
Piksel anu épéktip 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min katerangan Warna 0,01Lux@F1.2
Hideung / Bodas 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi dugi ka 10m
Beurang / Peuting Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lénsa 3.6mm@F2.0, 105 °

Pidéo & Audio

Komprési H.264
Laju bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input audio / output Bulit-in mic & spéker

Jaringan

Pemicu alarm Detéksi gerak calakan
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Protokol panganteur Wasta
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telepon sélulér anu dirojong iOS 8 atanapi engké, Android 4.2 atanapi engké
Kaamanan Auténtikasi pangguna, énkripsi parangkat lunak

Umum

Suhu operasi -20 ° C nepi ka 50 ° C
Sasayogian tanaga DC 5V / 1A
Konsumsi 4,5W maks
Panyimpenan Kartu SD (Max.128G), panyimpenan awan
Diménsi 63 * 58 * 96mm
Beurat bersih 155g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami