Bell 5S

1080P Rél Door

Pedaran pondok:

Fitur Key

◆ Deteksi gerak, Tanda instan & akurat

◆ Ngadukung audio dua arah

◆ Ngarojong panyimpenan kartu SD mikro (max 128 GB)

◆ Ngarojong alat mobile sistem Android / iOS, ngawaskeun real-time jauh

◆ Ngarojong chime mékanis / chime nirkabel


Detil Produk

Tanda Produk

Bel WiFi nirkabel pinter, Bell 5S, 1080P resolusi luhur-definisi, ngadukung 24H rekaman kontinyu, ngarekam acara; ngadukung audio dua arah, deteksi gerak AI; Ngarojong chime mékanis / chime nirkabel; Sensor gerak PIR, Tanda instan & akurat; Sambungan WiFi 2.4GHz, ngadukung kartu Micro SD, kapasitas maksimal tiasa ngahontal 128GB, ngadukung panyimpenan awan, panyimpenan NVR; Ngarojong alat mobile sistem Android / iOS, ngawaskeun real-time jauh; Ngarojong lime nirkabel; bewara low-Batré; ngadukung kode QR, sambungan mode AP; produkna utamina diwangun ku PC / ABS + logam. Prosésna parantos saé, patch SMD ketat ngatur tingkat hasil, bédana warna tina cetakan penampilan sareng prosés produksi Lapisan kontrol, rakitan lensa sadayana dilaksanakeun dina lokakarya bébas debu; adegan pamakeanana ogé dirobihkeun, sareng tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar rohangan; kami parantos kéngingkeun CE, FCC, Rosh sareng sertifikasi sanés; pangropéa gratis dina sataun. 

Kaméra

Sénsor gambar 1 / 2.9 "2Megapixel CMOS
Piksel anu épéktip 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min katerangan Warna 0,01Lux@F1.2
Hideung / Bodas 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi dugi ka 10m
Beurang / Peuting Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lénsa 3.2mm@F2.0, 130 °

Pidéo & Audio

Komprési H.264
Laju bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input audio / output Bulit-in Mic / Speaker

Jaringan

Pemicu alarm Tombol micu
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Protokol panganteur Wasta
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telepon sélulér anu dirojong iOS 8 atanapi engké, Android 4.2 atanapi engké
Kaamanan Auténtikasi pangguna, énkripsi parangkat lunak

Umum

Suhu operasi -20 ° C nepi ka 50 ° C
Sasayogian tanaga AC12 ~ 24V
Nyalindungan panyalindungan IP54
Aksésori Kit lime mékanis, lada nirkabel
Panyimpenan Kartu SD (Max.128G), Panyimpenan awan, NVR
Diménsi 115x45x26mm
Beurat bersih 78g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami