Tanggal 29 Désémber 2020, Wang Fan, wakil Présidén Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, diajak ngiringan kana Konperénsi Pengembang Téknologi Global Hard (Hangzhou). Dina konperénsi éta, Tuya Smart sareng Gartner babarengan ngaleupaskeun "2021 Global AIoT Developer Ecological White Paper", Meari Technolog ogé mangrupikeun saksi sajarah pikeun pamekaran AIoT;

Dina 2021, industri AIoT bakal tetep ngajaga tren pangembangan anu gancang. MEARI, salaku salah sahiji mitra stratégis Tuya, yakin pisan yén éta bakal nguntungkeun konsumén di sakumna dunya dina industri vidéo perumahan anu cerdas.

212
21212


Pos waktos: Jan-18-2021